Facebook
Twitter
DSGN4U | interior design for expats | interior architect | interior decorator | expat design
Waarom DSGN4U interieuradvies

stuur een email
Stuur een email
DSGN4U | kosten interieurarchitect | prijs interieuradvies | tarief binnenhuisarchitect | huisinrichting
Scroll to top
scroll to top
Scroll to top
binnenhuisarchitect interieuradvies DSGN4U
Zoek je interieuradvies omdat je er zelf niet helemaal uitkomt? DSGN4U helpt je.
Binnenhuisarchitect, DSGN4U interieuradvies. Neem contact op met Peter Slotboom voor onafhankelijk 3D interieuradvies
Interieuradvies portfolio woningen en projecten| DSGN4U | interieurarchitect | interieuradvies | binnenhuisarchitect | huisinrichting
Interieuradvies stappenplan | Interieur | DSGN4U
Interieuradvies binnenhuisarchitect DSGN4U | Werkwijze, tips en projectmanagement
DSGN4U | kosten interieurarchitect | prijs interieuradvies | tarief binnenhuisarchitect | huisinrichting
3D voorbeelden | interieuradvies | interieurarchitect | binnenhuisarchitect | huisinrichting | DSGN4U
DSGN4U | links | interieurarchitect | interieuradvies | binnenhuisarchitect | huisinrichting

In een gratis intake-gesprek zal de binnenhuisarchitect het project met je bespreken om een duidelijk beeld te krijgen van je voorkeuren betreffende kleuren, meubels, bestaande elementen en gebruik van de ruimte(s).


In het kennismakingsgesprek bepaal jij vervolgens, middels de diverse adviesopties het vervolgtraject, waarin een aantal creatieve mogelijkheden worden onderzocht voordat er een definitief schema wordt opgesteld. Het is de eerste stap naar een optimale huisinrichting.


 

De presentatie van het plan vindt plaats in overleg en bevat een compleet dossier met daarin een overzicht van alle elementen die het interieuradvies ondersteunen, het geheel uitmondend in een 3D presentatie op dvd met daarop een overzicht van het nieuwe interieur.


En natuurlijk niet te vergeten: een uitgekiend verlichtingsadvies.DSGN4U® interieuradvies biedt:

  

Eerste overleg met binnenhuisarchitect

Presentatie interieuradvies plan

Binnenhuisarchitect Facebook
Interieuradvies Twitter
Interior design for expats

DSGN4U® interieuradvies

design for you | designed for you

T +31 (0)318-628177  |  M +31 (0)6-46218558  |  E info@DSGN4U.nl

social media

werkwijze

> Waarom DSGN4U interieuradvies?

> Tips van de binnenhuisarchitect

Gratis intake-gesprek interieuradvies? Bel 0318-628177

Nadat DSGN4U het interieuradvies heeft gepresenteerd kunnen wij daarvan ook de implementatie uitvoeren. Wij sturen dan de leveranciers aan en maken een strakke planning voor de levering en plaatsing van de betreffende producten.


Naast het interieuradvies kan DSGN4U je begeleiden bij de aanvraag van offertes, je een deskundig en onafhankelijk advies over deze offertes geven en je uiteindelijk ondersteunen bij de uitvoer van de plannen.

Begeleiding bij offerte en uitvoering interieuradvies

Binnenhuisarchitect, projectmanagement. On-site coordinatie

On-site coördinatie

Wil je totaal geen beslommeringen en een turn-key interieur opgeleverd krijgen?

DSGN4U kan je alles uit handen nemen. Wij regelen alles, vanaf het interieuradvies tot aan de levering en plaatsing van producten.


Vanzelfsprekend zijn wij dan veel aanwezig op locatie om alle werkzaamheden te controleren en doen ook de oplevering van het plan, waarna wij je een compleet nieuw interieur opleveren.

 

Door ons uitgebreide netwerk bij leveranciers zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Bel 0318-628177

of stuur een email naar info@DSGN4U.nl


Nu gratis intake!

Waarom DSGN4U interieuradvies?De DSGN4U interieurarchitect biedt een onafhankelijk interieuradvies. Wij putten uit alle beschikbare collecties op de markt, er is daardoor geen beperking bij de keuze van producten. Vanzelfsprekend zal de binnenhuisarchitect van DSGN4U je aanbevelingen doen waar de geadviseerde producten en materialen te koop zijn. Indien gewenst kunnen wij je na het advies ook helpen met de totale uitwerking van het plan. Wil je de binnenhuisarchitect bij de koop van producten betrekken? Het zal je de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs opleveren.


Persoonlijk advies

Je betrekt een nieuw huis en je wilt geadviseerd worden over de inrichting, of je wil je huidige woning in een nieuw jasje steken. Je restaurant, hotel, bed&breakfast veranderen, of je bedrijf een nieuwe look geven? Hiermee kan de DSGN4U binnenhuisarchitect je uitstekend helpen! Via een persoonlijk interieuradvies werkt de binnenhuisarchitect toe naar een totaalplan, inclusief een 3-dimensionale rondwandeling. Wij werken altijd met een persoonlijke aanpak; Geen locatie is uniek, geen wens en geen mens is hetzelfde.


Jouw wens is ons startpunt

Jouw wensen staan bij ons centraal en gelden voor de binnenhuisarchitect als startpunt voor het advies. Het verschil aan individuele smaken en karakters zorgt altijd voor verschillende en persoonlijke interieurs. Geheel aangepast aan je gevoel en sfeer. De basis voor het advies van de binnenhuisarchitect ligt bij jou, want jij geeft aan wat je wensen zijn. De binnenhuisarchitect vertaalt deze wensen dan in een totaalplan en vult dit aan met originele, unieke en onverwachte elementen.


Efficient

De DSGN4U binnenhuisarchitect werkt efficient, verstaat de kunst van het weglaten en bekijkt een project kritisch. Een sterk ontwerp wordt altijd ontwikkeld vanuit een goede basis: De kracht zit in de eenvoud.


Stijlvol karakter

Zorgvuldig geselecteerde materialen, meubels, kleuren en accessoires, vormen de basis van het advies van de binnenhuisarchitect. Met vanzelfsprekend veel aandacht voor de bestaande elementen in het interieur. Je leefruimte weerspiegelt je karakter.


Functionele vorm

Een goed interieur is meer dan de inrichting van je woning of bedrijf. Bij de vertaling van je wensen naar het inrichtingsplan houdt de binnenhuisarchitect nadrukkelijk rekening met de gebruiker(s) van de ruimte, met eventuele verzamelingen, hobby’s, etc. De functie van de ruimte is de basis voor de uiteindelijke vorm.


Wil je meer?

De binnenhuisarchitect van DSGN4U bied je alles: Van plan tot en met een turn-key project met on-site coordinatie. Wij kunnen voor je inkopen tegen scherpe condities, hebben een uitgebreid netwerk op het gebied van o.a. interieurbouwers, aannemers en installateurs en bieden je expertise tijdens de oplevering van projecten. Waarom nog langer zelf aan de slag? Neem daarom nu contact op met de binnenhuisarchitect van DSGN4U:

Onafhankelijk interieuradvies van de binnenhuisarchitect

Bel 0318-628177 of stuur een email naar info@DSGN4U.nl

Tips van de binnenhuisarchitect


Neem zo vroeg mogelijk contact op
Neem in een zo vroeg mogelijk stadium contact op met een ervaren binnenhuisarchitect. Misschien kan de renovatie op een andere manier beter uitpakken, of kan een kleine verplaatsing van een muur in uw nieuw te bouwen woning of pand een groot verschil uitmaken. En wie weet, wordt het daardoor ook nog goedkoper.

Gebruik de kennis van een professional
Waarschijnlijk bent je zelf erg goed in smaak- en sfeervol inrichten. Bedenk echter, dat een professional een andere, technische kijk op je interieur heeft, en toch ook een schat aan ervaring meebrengt op creatief en decoratief
gebied. Hierdoor ben je verzekerd van een origineel en uniek interieurontwerp.

Investeer in interieurontwerp
Je koopt een nieuwe woning, of je renoveert je huidige huis voor veel geld, je restaurant staat in de steigers, of je hebt een perfecte locatie voor je hotel gevonden. Over alles laat jij je dan uitgebreid door specialisten adviseren; hypotheek, bouwkundig advies, etc. Denk ook alvast aan een binnenhuisarchitect. Het zou jammer zijn van je geïnvesteerde geld als dat niet tot uitdrukking komt in de inrichting.

Is een binnenhuisarchitect duur?
Een veel gehoorde opmerking is: "Een binnenhuisarchitect is zo duur". Bedenk dan dat een verkeerde keuze voor een salontafel, stoel, bank of kast vaak een veelvoud van deze kosten kan bedragen. Bovendien, een binnenhuisarchitect kijkt met oog voor detail, naar het totaalbeeld. Je nieuwe interieur wordt één geheel in plaats van een verzameling losse elementen. Zie hier onze
tarieven.


Maak gebruik van koopbegeleiding
Een goede binnenhuisarchitect is altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van het interieur. Van vloer tot plafond en alles dat er tussenin zit. Profiteer daarom van de mogelijkheid van koop- begeleiding door uw binnenhuisarchitect. Er gaat een wereld voor je open!

JOUW interieur is de uitdaging voor de binnenhuisarchitect
Modern, klassiek, eigentijds of toch landelijk. Het is voor de binnenhuisarchitect altijd de uitdaging het interieur aan te passen aan je wensen. Door het vermogen de essentie van je omgeving te begrijpen, wordt
jouw droombeeld tot leven gebracht.

© 2004-2015 by DSGN4U® interior design | DSGN4U® is een geregistreerde merknaam

  

^

^

^

menu


01. home

02. de binnenhuisarchitect

03. contact


interieuradvies


04. portfolio interieuradvies

05. interieuradvies stappenplan

06. werkwijze binnenhuisarchitect

07. prijs voor interieuradvies

08. 3D voorbeelden en moods

09. handige links